Ved bestilling kan man velge mellom faktura, kortbetaling eller Vipps.

 

Kort

Betaler du med kort vil beløpet bli reservert, og du vil bli belastet med det samme. Ved kansellering av ordre blir reservasjonen opphevet i løpet av et par dager.

 

 

Vipps hurtigkasse

Du betaler enkelt uten registrering av personopplysninger eller kortnummer. All informasjon hentes direkte fra Vipps.

 

Vipps

Dersom du er registrert på Vipps, kan du betale med dette. Du betaler med Vipps i i betalingsdialogen med Nets. Dersom du allerede har betalingskortet ditt registrert men ønsker å betale med Vipps istedet, krysser du av for «Bruk et nytt kort» i utsjekken.

 

Faktura

For fakturakunder vil det gjøres en enkel kredittsjekk. I enkelte tilfeller vil vi ikke kunne tilby faktura som betalingsmiddel. Servlab har ikke innsyn i eller mulighet til å endre denne vurderingen.

 

Ordreoversikt

På Min side under Ordre finner du oversikt over alle fakturaer. Her kan du sjekke ordrestatus.

For fakturadetaljer se også under ordre.

Betalingspåminnelse

Har du mottatt en purring på en faktura du har betalt, kan dette skyldes at innbetalingen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Min side og velg Ordre. Søk på ordrenummer og sjekk om betalingsstatus er markert med OK. Er den det, se bort ifra purringen du har mottatt.

Hvis ikke betalingen er registrert, send oss en kopi av bankutskrift eller kvittering, sammen med kundenummer, betalingsdato, beløp og ditt kontonummer.
Har du mottatt en purring for en vare du har returnert, kan dette skyldes at returen og purringen har krysset hverandre. Gå inn på Min side og velg Ordre. Søk på ordrenummer og sjekk om ordren er kreditert.

Er det mindre enn en uke siden du returnerte varen, avvent evt. et par dager før du sjekker på nytt. Er den fortsatt ikke registrert «Kreditert», ta kontakt med oss.

Inkassovarsel

Har du fått et inkassovarsel, skyldes dette at du har mottatt purringer fra oss som ikke har blitt betalt. Inkassovarselet er derfor en siste påminnelse, før saken oversendes vårt inkassobyrå.

Inkasso

Har vi ikke mottatt betaling for en faktura, etter purringer og inkassovarsel, sendes saken videre til inkasso.