• Man - Fre 10.00 - 18.00
  • Tveitenveien 16, 3186 Horten, Norway
  • +47 47 17 39 95

Antivirus

Microsoft Defender (tidligere kjent som Windows Defender) regnes som et av de beste antivirusbeskyttelsesprogrammene for Windows.  Her er noen grunner til at: 

 

  1. Det er innebygd rett inn i operativsystemet: Microsoft Defender er et innebygd verktøy som følger med Windows, noe som betyr at det er enkelt å få tilgang til og ikke tar opp ekstra systemressurser.

 

  1. Den tilbyr solid antivirusbeskyttelse: Microsoft Defender gir sterk beskyttelse mot virus, skadelig programvare og spionprogrammer.  Den har muligheten til å skanne alle filer, nedlastinger og vedlegg i sanntid for å identifisere og fjerne eventuelle trusler.

 

  1. Den oppdateres kontinuerlig: Microsoft oppdaterer kontinuerlig sin Defender-programvare med de nyeste virusdefinisjonene og sikkerhetsoppdateringene.  Dette sikrer at programmet alltid er oppdatert og utstyrt for å håndtere de siste truslene.

 

  1. Det er gratis: I motsetning til mange andre antivirusprogrammer er Microsoft Defender helt gratis.  Dette gjør det til et godt valg for alle som ønsker å beskytte datamaskinen sin uten å måtte betale for et abonnement.

 

 Totalt sett er Microsoft Defender et godt valg for alle som leter etter et gratis, pålitelig og brukervennlig antivirusprogram for Windows-systemet. 

Her kan du laste den ned